• Du er her:
 • Forside
 • Velkommen til Y's Men's Club Nordstjernens hjemmeside.

  Her kan du finde oplysninger om hvad klubben laver, hvilke aktiviteter vi er indblandet i og, hvordan vi yder støtte i lokalområdet.

   

  Nordstjerneløbet 2017

  Den 23. maj gennemførtes klubbens årlige sponsorcykelløb Nordstjerneløbet. - I år primært til fordel for KFUMs SoldaterRekreation og Café Parasollen. Af vidt forskellige årsager var der indløbet en del afbud inden arrangementet, men kl. 18.30 kunne løbsleder Egon Rasmussen, fra speakertribunen på Agerbæksvej, sende 65 ryttere ud på ruten. - Ryttere fra alle samfundslag. Og i alle aldre (Den yngste 10 år og den ældste 86 år.)

  Da løbet var slut kl. 20.00, var der traditionelt arrangeret et efterarrangement i samarbejde med Risskov Efterskole, hvor eleverne havde stået for alt det kulinariske, hvilket de fik meget ros for. Under arrangementet blev det meddelt, at der var en sponsorindtægt på næsten 72.000 kr. Så på trods af de mange afbud, bliver der alligevel et pænt beløb at donere, hvilket vil ske efter sommerferien.

  Arne Pedersen

   

  Årets sponsorliste 

  Årets rytterliste

  Fotos fra løbet

    

  Besættelse og befrielsen genoplevet i erindringen

   

  Ved klubmødet 09.05.17 fortalte Mikael Holt, tidl. lektor i historie og religion om, hvad han er vokset op med. Det er perioden fra 29.august 1943 til 4.maj 1945 som han genoplever i erindringen. Han er 2½ år og den yngste i søskendeflokken. Hans far bliver taget til fange og sendt i koncentrationslejr. De to år, hvor faderen var taget af tyskerne, var en meget usikker og utryg perioden for familien. Spændende foredrag.  Læs mere>>>           

  Røde Kors i Nepal efter jordskælv

  Røde Kors i Nepal efter jordskælvet

  v. Gudrun Andreasen. 11.04.17

  Gudrun Andreasen er formand for Røde Kors Horsens Nord. Hun fortæller, at der er 60 mill flygtninge i verden, heraf er ca. 40 mill flygtninge i eget land. Røde Kors hjælper flygtninge ved naturkatastrofer. Gudrun Andreasen fortalte levende om det arbejde, som de udfører i utallige lande. Læs mere >>>

  Næste arrangement

   

  God sommer og på gensyn til 

  Generalforsamling

  tirsdag den 8. august 2017 kl. 18.00

  Tm.: Arnfred

  3 min.: Nels

  Butler: Medlem