• Du er her:
 • Forside
 • Velkommen til Y's Men's Club Nordstjernens hjemmeside.

  Her kan du finde oplysninger om hvad klubben laver, hvilke aktiviteter vi er indblandet i og, hvordan vi yder støtte i lokalområdet.

   

  "Y's Men's organisation og struktur"

  Ved klubmødet den 9. januar havde vi besøg af en "gammel kending", idet aftenen var lagt i hænderne på vort eget medlem Karsten Mumm.

  Karsten fortalte om "Y's Men's organisation og struktur" og kunne supplere med egne oplevelser og erfaringer fra mange år med såvel nationale som internationale poster.

  Karstens indlæg dokumenterede tydeligt og levende, at vi er en del af en international organisation i konstant bevægelse. Der er sket meget fra den første klub startede i Ohio i USA i 1922 og via Tallinn i Estland i 1928 kom til Ålborg i Danmark i 1947. Den første klub, Århus Y's Men's Club Sct. Clemens, blev chartret i Aarhus 1953.

  I dag, hvor der er klubber i hele verden, også i andre kulturer, er det kristne ståsted naturligvis udfordret, men da netop dette er en af hovedhjørnestenene i Y's Men's bevægelsen, understregede Karsten det vigtige i at holde fast ved, at klubbernes virksomhed er "på basis af Jesu Kristi lære".

  Ref. Arne P.

  Næste arrangement

   

   

  Indlæg v. biskop Henrik Wigh-Poulsen

  tirsdag den 27. februar kl.19.30 med ledsager

     TM.: Ester           

  Butler: Medlem