Julemærket AARHUS-JULEN

Julemærket AARHUS – JULEN 2020

Siden 1982 har Aarhus Y´s Men´s Club Nordstjernen udgivet et lokalt Aarhus-Julemærke.

"AARHUS-JULEN som mærket kaldes er udgivet hvert år med motiver udført af forskellige fortrinsvis lokale kunstnere. Motiverne er hvert år et fra Købstadsmuseet Den gamle By og et andet motiv fra Aarhus by.

Mærkerne sælges i hele ark á 30 kr. samt som en gavemappe med nummererede ark. I gavemappen er en beskrivelse af den valgte hovedbidragmodtagers virke. Desuden historien bag motiverne, præsentation af kunstneren samt en kort omtale af  Y´s Men´s klubberne. Gavemappen koster 50 kr.

Salget foregår via mange af byens kiosker, butikker og en del sognegårde, samt ved personligt salg via medlemmer m.v.

Desuden er det muligt at tegne abonnement, så det hvert år tilsendes. Siden 2017 har det været muligt at benytte Aarhus-Julen som en digital udgave for 800 kr.

Foruden dette års hovedbidragermodtager, som i år er Det Blå Sted i Aarhus, yder Aarhus-Julen hvert år støtte til Julemærkehjemmene, Hospitalsklovnen på AUH Skejby Sygehus samt til lokalt børne- og ungdomsarbejde.

Ønsker du at vide mere om AARHUS-JULEN, f.eks tegning af abonnement eller har spørgsmål om det digitale mærke, kan henvendelse ske til kasserer Vagn Sindberg vagnsindberg@hotmail.com eller udvalgsformand Arne Pedersen bodilogarnep@dlgpost.dk.

Julemærker fra alle årene kan ses her: FOTO