Nordstjerneløbet 2017

Den 23. maj gennemførtes klubbens årlige sponsorcykelløb Nordstjerneløbet. - I år primært til fordel for KFUMs SoldaterRekreation og Café Parasollen. Af vidt forskellige årsager var der indløbet en del afbud inden arrangementet, men kl. 18.30 kunne løbsleder Egon Rasmussen, fra speakertribunen på Agerbæksvej, sende 65 ryttere ud på ruten. - Ryttere fra alle samfundslag. Og i alle aldre (Den yngste 10 år og den ældste 86 år.)

Da løbet var slut kl. 20.00, var der traditionelt arrangeret et efterarrangement i samarbejde med Risskov Efterskole, hvor eleverne havde stået for alt det kulinariske, hvilket de fik meget ros for. Under arrangementet blev det meddelt, at der var en sponsorindtægt på næsten 72.000 kr. Så på trods af de mange afbud, bliver der alligevel et pænt beløb at donere, hvilket vil ske efter sommerferien.

Arne Pedersen

Fotos fra løbet

 

Overrækkelse af bidrag

I forbindelse med overrækkelse af bidrag fra årets Nordstjerneløb besøgte vi tirsdag den 12. september Café Parasollen, Viby, der var den ene bidragsmodtager.

Vi startede med spisning, hvorefter leder af Parasollen, Merete Graabæk, fortalte om stedet og viste os rundt.

Den anden bidragsmodtager, KFUMs SoldaterRekreation, var repræsenteret ved næstformand Bo Mejlgaard og landssekretær Bjarke Friis. De fortalte om Soldatermissionens arbejde og behovet for at styrke indsatsen for hjemvendte krigsveteraner.

Aftenen sluttede med, at Egon Rasmussen på cykelløbsudvalgets vegne overrakte to gavebeviser på kr. 25.000,-. se fotos