NORDSTJERNELØBET 2023

Igen i år arrangerer Aarhus Y’s Men’s Club Nordstjernen cykelsponsorløb, der har været afviklet siden 2003, bortset fra 2020 og 2021, hvor det var aflyst på grund af Corona.

Cykelløbets formål er at skaffe penge til støtte for samfundets svageste. I år er Reden Aarhus under KFUKs Sociale Arbejde valgt som hovedbidrags­modtager.

Løbet køres tirsdag den 23. maj kl. 18.30-20.00. Der er start og mål ved Larsen Motorcykler på Skavholmvej 4 i industrikvarteret i Lystrup. Der køres på en 1,6 km lang rundstrækning: Skavholmvej, Mølbakvej, Skæringvej, Rokhøj, Lægårdsvej, Bremårevej og Skavholmvej.     

Der køres på alle slags cykler fra flotte racercykler til almindelige hverdagscykler og der forventes 50 – 75 ryttere.

Nogle firmaer sender firmahold, der som personaletilbud er sponseret af firmaet. Private ryttere har været ude i deres netværk for at skaffe sponsorer. Vi er så heldige, at en del firmaer støtter løbet med sponsorater efter henvendelse fra klubbens medlemmer. En del firmaer støtter med donation af firmagaver, der bruges som f.eks. spurtpræmier.

Efter løbets afslutning er der fælles hygge med ristede pølser, drikkelse og uddeling af præmier.

Det er altid en rigtig hyggelig social aften med mange deltagere: ryttere, heppere fra firmaer, bidragsmodtagere eller familier, omgangstællere, spejdere og klubbens medlemmer.

Alle firmasponsorer nævnes af løbsspeakeren under løbet og offentliggøres efterfølgende på klubbens hjemmeside.

Læs mere om Nordstjerneløbet og årets bidragsmodtager her>>>>> 

Vil du deltage som rytter eller være sponsor for en rytter, kan du kontakte:

Ester Bork Sørensen, esterfs8520@gmail.com - (løbsansvarlig)

Birgitte Mumm, mumm@post7.tele.dk - (løbskasserer)

Ønsker du at være sponsor kan en af disse formularer bruges sponsoraftale (private) eller sponsorkontrakt (firmaer)