Nordstjerneløbet 2024

Se sponsorliste her...

Afvikling af Nordstjerneløbet 28. maj 2024.
Op til løbets afvikling er vi flere, der spændt følger med i vejrudsigten. Sådan også i år, hvor der skulle komme en del regn, men hvor der var usikkerhed om, hvornår regnen ville stoppe.
Heldigvis holdt regnen op omkring kl. 16,30, så forberedelserne kunne foregå i tørvejr.
Der var tilmeldt 46 ryttere, som er et godt felt. Der var de rigtig hurtige, hvor den hurtigste kørte 55 km, skarpt forfulgt af nr. 2 med 54,9 km! De fleste gav alt det, de kunne og der blev cyklet i alt 1545 km.
Resultatet blev også rigtig flot, idet der blev kørt kr. 81.802 ind. Dette er et resultat af gode sponsorer, der er blevet kontaktet og som har støttet formålet, energiske ryttere, der har skaffet sponsorer i deres bagland og cyklet af alle kræfter.
Den rytter, der kørte flest penge ind, var Steen Skovsgaard, der sidder i bestyrelsen for Tuba. Han cyklede kr. 15.402 ind.
Der var rigtig god stemning under løbet og den fortsatte, da der skulle spises pølser og snakkes resultat. Her blev også uddelt spurtpræmier og sponsorgaver og Pernille Rodbjerg fortalte kort om Tubas arbejde.
Det blev igen en rigtig god og hyggelig aften med et godt resultat. Tak til Larsen Motorcykler fordi vi må invadere deres plads, tak til tællere, der stiller op igen og igen, tak til sponsorer, for både kontante bidrag og naturalier i form af pølser, drikkelse og sponsorgaver.
Og endelig en stor tak til rytterne, for uden jer var der ikke et Nordstjerneløb. Tak fordi I bruger en aften her, har skaffet sponsorer, lægger energi i løbet og præger det med jeres gode humør. Her må vi også nævne TDC Cykling, der gennem alle årene har haft et stærkt hold med. I år deltog de med 15 ryttere.
Stor tak til alle, der har bidraget på den ene eller den anden måde.

Næste års Nordstjerneløb forventes at blive tirsdag 27. maj 2025.