Nordstjerneløbet 2024

Aarhus Y’s Mens Club Nordstjernen arrangerer igen cykelsponsorløb i 2024.

Løbet afvikles tirsdag 28. maj kl. 18,30 til 20,00 med start og mål ved Larsen Motorcykler på Skavholmvej 4 i industrikvarteret i Lystrup.


Løbet startede i 2003 og har været kørt lige siden på nær 2020 og 2021, hvor det var aflyst på grund af Corona.


Løbet har til formål at skaffe penge til et godt samfundsgavnligt formål. I år er organisationen TUBA valgt som hovedbidragsmodtager. TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge, der er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere. Organisationen har specialiseret sig i at hjælpe børn og unge, der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug.

Der køres på alle slags cykler fra dyre racercykler over almindelige hverdagscykler til enkelte elcykler. Ruten er en 1,6 km lang rundstrækning: Skavholmvej, Mølbakvej, Skæringvej, Rokhøj, Lægårdsvej, Bremårevej og Skavholmvej. Der forventes 50 – 75 ryttere.

Nogle ryttere sponseres af virksomheder, der yder dette som personaletilbud. Andre ryttere søger selv i eget netværk efter sponsorer ligesom klubbens medlemmer kontakter mange firmaer for at søge støtte.

Alle firmasponsorer nævnes af løbsspeakeren under løbet og offentliggøres efterfølgende på klubbens hjemmeside.

Hovedsigtet er at skaffe penge til gode formål, men det er også meget vigtigt, at alle har en hyggelig og god social aften. Der plejer altid at være en god stemning med mange mennesker: ryttere, heppere fra firmaer, bidragsmodtagere eller familier, omgangstællere, spejdere og klubbens medlemmer.

Umiddelbart efter løbets afslutning er der grillpølser, drikkelse og uddeling af spurtpræmier.

Læs mere om Nordstjerneløbet og årets hovedbidragsmodtager HER.

Vil du deltage som rytter eller være sponsor, kan du kontakte Ester Bork Sørensen, esterfs8520@gmail.com (løbsansvarlig) eller Jan Danielsen, jbd@hotmail.dk (løbskasserer)

Ønsker du at være sponsor, kan en af disse formularer benyttes sponsoraftale (for private) sponsorkontrakt (for firmaer).